Home Blog Het bruisende nachtleven van Rotterdam

Het bruisende nachtleven van Rotterdam

0
Het bruisende nachtleven van Rotterdam

Wie aan Nederland denkt, denkt uiteraard aan Amsterdam. Amsterdam is de place-to-be volgens velen en daar hebben ze uiteraard gelijk in. Deze stad heeft alles te bieden waar een toerist maar ook een Nederlander naar op zoek is. Van leuke winkels tot gezellige eettentjes en van prachtige musea tot bruisende nachtclubs. Je vervelen in Amsterdam hoeft zeker niet maar wist je Amsterdam niet de enige stad in Nederland is waar je dit uitgebreide assortiment vindt? De havenstad Rotterdam kan er namelijk ook aardig wat van en vooral het nachtleven moet je hier echt een keer hebben meegemaakt.

Bieren in de tuin

Een lekker koud biertje in de tuin ’s zomers volstaat natuurlijk altijd maar in Rotterdam heb je gelukkig geen tuin nodig om hiervan te genieten. Bij de biertuin, oftewel de Biergarten, kun je volop genieten van een heerlijke pul bier. Aan de lange houten tafels kun je met je vrienden en vriendinnen plaatsnemen om tot in de late uurtjes te genieten van goed gezelschap onder het genot van een heerlijk biertje.

De enige echte Maassilo

Van toffe feesten tot een heuse club, de Maassilo is de perfecte locatie voor iedere gelegenheid. De Maassilo is een voormalige graansilo en omgetoverd tot een super toffe locatie. Sinds kort heeft de club Now & Wow zich hier gevestigd maar ook tal van andere evenementen zoals hardstyle feesten en andere feesten hebben hier plaatsgevonden. Dus ben je met je vrienden op zoek naar een unieke plek waar jullie van verschillende feeststijlen kunnen genieten? Dan is de Maassilo er zeker eentje voor op jullie to-do-list.

De beste uitgaansstraten

De Biergarten en de Maassilo zijn uiteraard maar twee voorbeelden van al het moois wat je in de stad aantreft qua stappen en feesten. Rotterdam heeft namelijk verschillende straten en buurten, voorzien van vele verschillende barretjes en clubs waar je tot in de late uurtjes door kan gaan. Stadhuisplein, Witte de Withstraat en de Meent zijn een paar van deze plekken. Voor ieder wat wils!

Ben je zelf woonachtig in Rotterdam? Dan zijn deze plekken prima te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. Vooral met de fiets ben je in deze stad enorm mobiel. En heb je nog geen fiets? Dan schaf je voor een leuke prijsje zo een tweedehands fiets aan. Benieuwd waar ze tweedehands fietsen verkopen in Rotterdam? Online vind je verschillende fietsenwinkels die naast nieuwe fietsen ook tweedehands fietsen aanbieden. Een veel voordelige koop!