Home Blog Eenvoudig ritten administreren

Eenvoudig ritten administreren

0
Eenvoudig ritten administreren

Zit je in de transport, bouw of installatie en zijn jij en je personeel ook zo klaar met het handmatig bijhouden van de gemaakte kilometers? Dat is niet meer nodig. Met een fleet management systeem wordt dat namelijk allemaal voor je gedaan. Deze oplossing registreert alle gemaakte afstanden. De rapportages die het systeem verstrekt, voldoen bovendien aan de eisen van de Belastingdienst. De software is namelijk voorzien van het Keurmerk RRS (RitRegistratieSystemen). Met dit keurmerk wordt voldaan aan de eisen die aan kwaliteit en betrouwbaarheid worden gesteld bij ritadministratie. Ook ben je ervan verzekerd dat toekomstige fiscale wijzigingen en nieuwe bijtellingsvormen steeds zullen worden geïntegreerd in het systeem. Je kunt er daardoor op vertrouwen dat je altijd voldoet aan de actuele wetgeving. De winst die automatische ritregistratie oplevert, zal in eerste instantie liggen bij de arbeidsuren die je ermee zal uitsparen. Maar er is nog meer.

Meer over de software

De software biedt ook nog eens de mogelijkheid voor de bestuurder om aan te geven wanneer het om een privé- of zakelijke rit gaat. Het zal je dus ook veel meer inzicht verschaffen in het gebruik van je voertuigen. Uiteraard is het systeem beveiligd om de privacy van je bestuurders te waarborgen. Mocht er zich een calamiteit voordoen, dan kunnen jij en je chauffeurs vertrouwen op de opgeslagen data. Door gebruik te maken van deze software is namelijk de geschiedenis van ritten tot twee jaar terug terug te vinden. Je kan per bestuurder, maar bijvoorbeeld ook per opdracht de gereden kilometers bijhouden. Zo ben je steeds op de hoogte van alle traffic en kun je daarop anticiperen en je voordeel mee doen.

Betere service

Door volop te profiteren van de fleet management software bespaar je niet alleen uren en geld uit, maar bent je met de beschikbare data ook in staat een betere service te geven aan je klanten. Je zal namelijk beter inzicht hebben in het gebruik van jouw apparatuur en voertuigen, waardoor je jouw klanten scherpere prijzen kan bieden. Als je ziet welke voertuigen veel worden gebruikt en welke minder efficiënt worden ingezet, kun je hier een verandering in brengen wat je kosten zal besparen. Ook kun je op basis van die informatie het onderhoud van je voertuigen beter plannen, wat ook zal leiden tot een reductie van uitgaven. Met andere woorden, met het gebruik van deze software kun je jouw resources effectiever inzetten. Dit spaart geld uit, waardoor je bedrijf competitief in de markt kan ingezet worden door scherpe prijzen te kunnen bieden. Met het systeem zal je inzicht hebben in de gereden routes en kunnen er wellicht betere routes gevonden worden. Zo kun je een snellere levertijd bieden. Je zal überhaupt snel zien waar jouw resources zich bevinden, zodat op welk willekeurig moment dan ook, de meest dichtstbijzijnde bestuurder ingezet kan worden. Hiermee kun je jouw klanten betrouwbare ETA’s bieden met de snelst mogelijke leveringstijden. Het systeem zal je dus op meerdere manieren ondersteunen in het succesvol zakendoen.