Home Blog Een drinkbus kind om mee te nemen

Een drinkbus kind om mee te nemen

0
Een drinkbus kind om mee te nemen

Een drinkbus kind kan eigenlijk niet missen als je kinderen hebt. Ze zijn namelijk lekvrij en ze zijn door kinderen gemakkelijk te openen. Hierdoor kan je kind een drinkbus kind overal mee naartoe nemen; naar school, naar de speeltuin of tijdens een dagje weg. De drinkbus kan je vullen met bijvoorbeeld water of limonade. Hierdoor heeft je kind altijd drinken bij zich, en een drinkbus kan ook gemakkelijk weer gevuld worden. Je kunt een drinkbus kind overigens ook vullen met melkproducten, als je kind dat lekker vindt. 

Een drinkbus met een onderwerp

Vaak kun je drinkbussen met verschillende onderwerpen bestellen, bijvoorbeeld Paw Patrol of Nijntje. Hierdoor wordt het drinken voor je kind nog leuker, en vaak kun je hier ook een bijpassende brooddoos bij kopen zodat je een leuk setje hebt om mee te geven aan je kind naar school. Zo’n drinkbus voor je kind kun je achteraf ook gemakkelijk in de vaatwasser zetten, zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. In plaats van een drinkbus kind, kun je ook gaan voor een drinkfles kind.

Drinkfles kind

Als je jouw kind liever een drinkfles meegeeft, dan kan dit ook. Met een drinkfles kind kun je ook gemakkelijk water in je tas meenemen. Door de kwaliteit van de fles is de drinkfles zo goed als onbreekbaar, en door de draaidop kan elk kind de drinkfles kind gemakkelijk openen. Het ligt er maar net aan wat je kind fijner vindt, een drinkbus of een drinkfles. Beide opties zijn handig om mee te nemen en uiteraard ook allebei lekvrij. Of wil je liever een drinkbeker met een rietje?

Drinkbeker met een rietje

In een webshop met drinkflessen voor kinderen, kun je ook drinkbekers met een rietje vinden. Zo’n drinkbeker bevat een schuifklepje waarmee je het rietje kunt verbergen. Deze drinkbekers zijn perfect voor kinderen vanaf 9 maanden, en ook deze bekers kun je overal me naartoe nemen. Door bovengenoemde drinkbekers heeft je kind altijd drinken op zak, en de bekers kunnen gemakkelijk gevuld worden. Naast drinkbekers kun je natuurlijk ook fruitdozen en brooddozen kopen voor je kind. Op deze manier heeft je kind altijd lunch en/of fruit bij zich, om de nodige vitamines binnen te krijgen. Wat ga jij voor je kind aanschaffen, een leuke Paw Patrol set of alleen een fijne drinkfles die je overal mee naartoe kan nemen?