Home Blog De best kans op een snelle verkoop van je motor

De best kans op een snelle verkoop van je motor

0
De best kans op een snelle verkoop van je motor

Je bent best wel trots op je motor, maar op een bepaald moment beslis je toch om deze te verkopen. Omdat je altijd goed voor je motor gezorgd hebt en deze zich in een prima staat bevindt, wil je er natuurlijk wel een correcte en eerlijke prijs voor krijgen, en dat is niet meer dan normaal. De vraag hoe je dit kunt realiseren, is dan ongetwijfeld iets wat je bezighoudt. Zelf een koper zoeken lijkt je nogal omslachtig en tijdrovend, waardoor je dus een andere manier moet zien te bedenken. Een manier die je weinig moeite kost en je toch een goede prijs oplevert. De meeste online platforms bieden een vlotte, snelle en makkelijke verkoop van je favoriete motor.

De zoektocht naar een nieuwe eigenaar kan beginnen

Je moto verkopen kan je een dubbel gevoel opleveren. Aan de ene kant zou je er misschien liever geen afscheid van nemen, aan de andere kant daarentegen heb je de beslissing genomen en wil je dat het verkoopproces dan zo snel mogelijk verloopt. Gelukkig kun je hiervoor bijvoorbeeld bij osw.be terecht. Om je motor te kunnen verkopen, moet die onder de aandacht gebracht worden. Op het online platform wordt van alle aangeboden voertuigen een omschrijving met enkele duidelijke foto's geplaatst. Neem ruim de tijd om dit op te maken, want hoe meer informatie de mogelijke kopers krijgen, hoe groter de kans dat je een mooi bod ontvangt. Van het hoogste uitgebrachte bod krijg jij een verwittiging en als jij ermee akkoord gaat, krijg je het bedrag netjes uitbetaald en wordt de motor door de koper opgehaald. 

De voordelen voor jou even op een rijtje

Je motor te koop aanbieden via een online platform biedt enkel maar voordelen. Zelf hoef je geen tijd en energie te steken in het vinden van een koper, dit wordt namelijk allemaal voor jou gedaan. Omdat er alleen maar gewerkt wordt met erkende bedrijven en opkopers ben je bovendien zeker van een betrouwbare partner die je keurig zal uitbetalen en die ook de gemaakte afspraken nakomt. Hierbij komt nog dat veel van de kopers, net omdat het professionele handelaars zijn, er zelf voor zorgen dat de motor van jouw naam gehaald wordt en je dus geen enkele administratieve of financiële verplichting meer hebt in verband met de motor.